Is uw dak toe aan vervanging?

Tijd voor een renovatie

Bij goed onderhoud gaat een rieten dak jarenlang mee. Toch is het ooit aan vervanging toe. In dat geval maakt Rietstijl uw dak met een grondige renovatie weer zo goed als nieuw.

Veiligheid

Goede isolatie & brandveilig

Bij goed onderhoud gaat een rieten dak jarenlang mee. Toch is het ooit aan vervanging toe. In dat geval maakt Rietstijl uw dak met een grondige renovatie weer zo goed als nieuw. Uiteraard zorgen we ervoor dat de constructie aan de hedendaagse eisen voldoet. Dat betekent niet alleen dat de dakbedekking goed isoleert, maar ook dat de rieten kap brandveilig is.

Veiligheid boven alles

Brandveilig rieten dak

De basis daarvoor schuilt in een zogenaamd gesloten gebonden dak. Hierbij ligt het riet direct op een gesloten ondergrond, wat betekent dat vuur geen zuurstof van onder het dak kan aantrekken. Dat maakt uw rieten dak niet alleen een eyecatcher, maar ook een veilig dak.

Is het tijd voor

Renovatie van uw rieten daken

Een rieten dak is duurzaam en heeft met goed onderhoud een lange levenscyclus. Vaak gaat een rieten dak minstens 25 jaar, tot soms wel 40 jaar mee. Daarna is het is het tijd voor een renovatie van uw rieten dak.

Benieuwd wat de kosten zijn of wil je meer informatie ontvangen? Vul het formulier in.

Tijd voor renovatie