Is uw dak toe aan vervanging?

Tijd voor een renovatie

Bij goed onderhoud gaat een rieten dak jarenlang mee. Toch is het ooit aan vervanging toe. In dat geval maakt Rietstijl uw dak met een grondige renovatie weer zo goed als nieuw.

Veiligheid

Goede isolatie & brandveilig rieten dak

Rietstijl zorgt er uiteraard voor dat de dakconstructie aan de hedendaagse eisen en richtlijnen voldoet en dat uw rieten dak weer zo goed als nieuw is. Naast dat uw rieten dak goed isoleert zorgen wij er ook voor dat uw rieten dak volledig brandveilig wordt gemaakt door middel van een gesloten constructie. Dit resulteert in een hoog rendement qua isolatie en een zo veilig mogelijk rieten dak.

Veiligheid boven alles

Brandveilig rieten dak

De basis daarvoor schuilt in een zogenaamd gesloten dakconstructie. Het riet wordt hierbij aangebracht door middel van een schroefmethode in plaats van de traditionele manier zoals het vroeger werd aangebracht. Hierbij ligt het riet direct op een gesloten ondergrond, wat betekent dat vuur geen zuurstof van onder het dak kan aantrekken. Dat maakt uw rieten dak niet alleen een eyecatcher, maar ook een brandveilig dak.

Is het tijd voor

Renovatie van uw rieten daken

Een rieten dak is duurzaam en heeft met goed onderhoud een lange levenscyclus. Vaak gaat een rieten dak minstens 25 jaar, tot soms wel 40 jaar mee. Daarna is het is het tijd voor een renovatie van uw rieten dak.

Benieuwd wat de kosten zijn of wil je meer informatie ontvangen? Vul het formulier in.

Tijd voor renovatie