Gevestigd in Erp

Duurzame rieten daken

Met meer dan 15 jaar ervaring is Rietstijl dé specialist in het maken en onderhouden van uw duurzame rieten dak. Gevestigd in Erp en met een zeer ruim werkgebied, verzorgen wij graag uw werkzaamheden omtrent uw rieten dak.

Meer dan 15 jaar ervaring

Maatwerk duurzame rieten dak

Wanneer het gaat om het aanleggen van een duurzaam rieten dak voor uw woning of bij uw bedrijfspand, is een rieten dak van Rietstijl de perfecte keuze. We gaan voor het mooiste resultaat voor uw duurzame rieten dak, of dit nu een standaard dak is of een maatwerk opdracht. Dat doen we op basis van onze passie voor het vak, in combinatie met een jarenlange ervaring met het maken van rieten daken. Zo zorgen wij voor de perfecte isolatie en de duurzaamste oplossing.

Nieuw rieten dak
Duurzame keuze

Rieten dak laten renoveren

Kiest u niet voor een volledig nieuw rieten dak, dan kunt u er ook voor kiezen om uw bestaande rieten dak te laten renoveren. Aan de hand van een grondige renovatie wordt uw rieten daken weer zo goed als nieuw. Wij zorgen ervoor dat de constructie aan de hedendaagse eisen voldoet. Niet alleen de dakbedekking is goed geïsoleerd, maar ook dat de rieten kap brandveilig is. Dat is pas een duurzame keuze.

Renovatie
Meer informatie

Duurzame rieten daken

Heeft u interesse in een duurzaam rieten dak van Rietstijl? Door te kiezen voor Rietstijl zorgt u ervoor dat uw rieten dak zolang mogelijk in de juiste conditie blijft. Zo biedt Rietstijl u bijvoorbeeld ook onderhoudscontracten aan, waardoor u zo lang mogelijk geniet van uw rieten dak in de beste staat. Een duurzame keuze dus.

Informeert u gerust door contact met ons op te nemen, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvende interesse