Aanleg, onderhoud & renovatie

Specialist in rieten daken

Al van oudsher worden er daken gemaakt met een rieten dakbedekking. Het heeft een exclusieve en nostalgische uitstraling. Riet geeft elk dak een prachtige uitstraling. Een schitterende oplossing, voor elk rieten dak, dat is waar Rietstijl voor staat!

Rieten daken
door vakmensen

Of je nu op zoek bent naar een kwalitatief nieuw rieten dak, het onderhoud aan je rieten dak of een volledige renovatie, bij Rietstijl ben je aan het juiste adres. Kwalitatieve & duurzame materialen, gelegd door vakmensen.

Unieke & luxe uitstraling

Nieuw rieten dak

Rietstijl beschikt over de ervaring en kennis om ook het rieten dak van uw woning of pand tot een prachtige blikvanger te maken door middel van rietdekken. We gaan voor het duurzaamste en allerbeste resultaat!

Nieuw rieten dak
Langere levensduur

Onderhoud van uw rieten dak

Heeft uw woning al een rieten dakbedekking? Houd het dan mooi, met goed onderhoud. Goed en tijdig onderhoud zal de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen.

Onderhoud
Weer zo goed als nieuw

Renovatie van uw rieten dak

Bij goed onderhoud gaat een rieten dak jarenlang mee. Toch is het ooit aan vervanging toe. In dat geval maakt Rietstijl uw dak met een grondige renovatie weer zo goed als nieuw.

Renovatie