Specialist in rieten daken

Rietdekkersbedrijf Rietstijl

Met meer dan 15 jaar ervaring is Rietstijl dé specialist in het maken en onderhouden van uw rieten dak. Gevestigd in Erp en met een zeer ruim werkgebied, verzorgen wij graag uw werkzaamheden omtrent uw rieten dak.

Meer dan 15 jaar ervaring

Nieuw rieten dak

Wanneer het gaat om het aanleggen van een rieten dak voor uw woning of bij uw bedrijfspand, een rieten dak maakt van uw woning of pand een prachtige blikvanger. We gaan voor het mooiste resultaat voor uw rieten dak, of dit nu een standaard dak is of een lastige opdracht. Dat doen we op basis van onze passie voor het vak, in combinatie met een jarenlange ervaring met het maken van rieten daken.

Nieuw rieten dak
Duurzame keuze

Rieten dak laten renoveren

In plaats van een volledig nieuw rieten dak kunt u er ook voor kiezen om uw bestaande rieten dak te laten renoveren. Rietstijl maakt uw dak met een grondige renovatie weer zo goed als nieuw. Wij zorgen ervoor dat de constructie aan de hedendaagse eisen voldoet. Niet alleen de dakbedekking is goed geïsoleerd, maar ook dat de rieten kap brandveilig is.

Renovatie
Meer informatie

Over rieten daken & onderhoud

Door te kiezen voor kwalitatief onderhoud van uw rieten dak zorgt u ervoor dat uw rieten dak zolang mogelijk in de juiste conditie blijft. Zo biedt Rietstijl u bijvoorbeeld ook onderhoudscontracten aan.

Informeert u gerust door contact met ons op te nemen, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvende interesse